Klienterne siger

Angst og PTSD

Angst og PTSD

Citat fra Kvinde på 35 år

Jeg har været klient hos Betina igennem hendes uddannelse som psykoterapeut og hun har hjulpet mig igennem mange år.

Jeg er diagnosticeret med PTSD og angst. Inden jeg startede hos Betina med et opgivende mindset, havde jeg gået hos en psykolog i nogle år, uden den store hjælp og forandringer i hverdagen generelt.

Efter jeg startede hos Betina har jeg kunne komme ud af min angst og til side sat min PTSD, og kunne fungere i en normal hverdag uden diagnoser spærrede ben for mig. Det har desuden givet mig en selvtillid og en selvindsigt, hvor jeg også har kunnet være der fuldt ud, med overskud for min søn med ADHD.

Yderligere har jeg i dag kommet ud af min komfortzone og taget en videregående universitetsuddannelse. Jeg står stærkere i mig selv og har udviklet meget personligt og fagligt inden for mit arbejdsområde.

Betina’s højt fagligt niveau og kompetencer som psykoterapeut samt den ekstra viden og støtte hun har givet mig igennem alle de år, har beriget mit liv rigtig meget. Foruden det har gavnet mig, har min omgangskreds og relationer i mit liv også nydt godt af de positive forandringer og værktøjer, som Betina har givet mig.

 

KONTAKT MIG

Traumer fra barndommen

Citat fra Anne Cathrine

“Allerede ved første besøg hos Betina følte jeg mig overbevist om at hun kunne hjælpe mig.

Hendes rolige facon og måden hun starter en session på gjorde at jeg hurtigt følte tillid til hende og dermed åbnede hurtigt op.

Betina er fagligt dygtig og man er ikke i tvivl om at hun har flere indgangsvinklertil de samme problematikker – man kører ikke fast i samme rille…

Jeg har fået hjælp til at få ryddet op i min rygsæk af traumer fra min barndom og det har givet mig en helt anden livskvalitet en meget bedre relation til mine børn og meget færre bekymringer.

Jeg kan kun give Betina mine bedste anbefalinger.”

Højdeskræk

Citat fra Fredrik

“Med Betina’s skarpe blik når hun ind til kernen af hvad det i bund og grund handler om og jeg er sluppet af med min højdeskræk.

Fra at være svimmel og få ondt i maven allerede i skammelhøjde kan jeg nu bevæge mig rundt på stilladser og bygninger i 25 – 30 meters højde uden at føle mig synderligt påvirket af det.

Jeg står ikke ligefrem og læner mig ud over rækværket men jeg har fået hold på mig selv så det ikke længere begrænser mig i mit arbejde.

Jeg føler mig lettet og mere fri end nogensinde før.”

 

KONTAKT MIG

Op og ned på mine følelser

Citat fra Kvinde gift og mor på 38 år

“Jeg oplever at blive mødt i øjenhøjde af Betina.

Betina har en god ro og rummelighed over sig og det gør mig tryg.

Og selvom jeg ikke altid kan kende forskel på “op og ned” på mine egne følelser så får Betina sammen med mig tunet sig ind på hvor det er godt at starte.

Jeg oplever at efter hver snak så er det faldet noget på plads inde i mig.

Og Betina er god til at hjælpe mig videre i min proces på en oprigtig omsorgsfuld og kærlig måde.

Tak Betina”

Op og ned

Eksamensangst

Citat fra Kvinde 37 år

“Du kan trygt vælge Betina som din psykoterapeut!

Betina er et utroligt empatisk lyttende nærværende og professionelt menneske.

Betina formår at skabe rum både fysisk og mentalt hvor jeg har følt mig velkommen og i helt trygge hænder.

Her har jeg kunne åbne mig op og arbejde med min eksamens angst. Betina er lynhurtig til at spotte hvad det handler om og hvordan hun kan hjælpe.

Jeg var startet på efteruddannelse og havde mange dårlige oplevelser med eksamensangst. Jeg følte mig meget presset over at jeg skulle til eksamen igen. Her vælger jeg at opsøge Betina.

Få uger efter endt session går jeg til eksamen og får mig en helt ny oplevelse. Jeg er rolig indeni og klappen går ikke ned som jeg har prøvet tidligere.

At være ved Betina er en af de bedste gaver jeg har givet mig selv.

Jeg kan varmt anbefale Betina.”

KONTAKT MIG

 

Stress

Citat fra Henrik fra Vodskov

“Jeg har haft stor glæde af Betinas forskellige metoder til at hjælpe mig.

Vigtigst af alt er Betinas unikke evne til møde mig præcis hvor jeg er på dagen – uanset om jeg har været ramt af stress eller senere har haft brug for at rydde op i min mentale rygsæk”